Contact

Ben je benieuwd naar Multilease of heb je een vraag? We staan te trappelen om je te helpen. Bel ons of stuur een berichtje. Op werkdagen kun je ons tussen 8.00 en 17.30 uur telefonisch bereiken op 088 - 088 0525. We zorgen ervoor dat je de juiste specialist aan de lijn krijgt.

Schade of pech? Bel ons 24/7 op 088 - 088 0570

Heb je schade of sta je met pech langs de weg en heb je direct hulp nodig? Bel dan 24/7 met het Multilease servicenummer: +31 (0)88 - 088 0570. Onze medewerkers staan tijdens kantoortijden voor je klaar, buiten openingstijden word je geholpen door de Multilease alarmcentrale. We zorgen ervoor dat jouw auto snel weer de weg op kan!

Heb je een vraag?

Zie hieronder snel bij wie je moet zijn.

Ik heb een vraag over.....

Vragen over de leaseauto

Vragen over iets anders

Adres en route

Het kantoor van Multilease is aan de Regulusweg 11 in Den Haag. We zitten op de 4e etage. Kom je binnenkort bij ons langs? We zetten de koffie alvast voor je klaar. Klik hieronder voor alle contactgegevens, routebeschrijving en parkeren. Dat laatste is wel even handig om door te lezen, want het kan lastig zijn om ons parkeerdek te vinden.

Adres & Route

Contactformulier

Voor al jouw vragen, opmerkingen of suggesties kunt je contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en één van ons neemt contact met je op.

Contactformulier

Klachten

Wij doen ons werk met heel veel liefde en passie. Toch kan het voor komen dat je een minder goede ervaring bij ons heeft gehad. Heb je een klacht? Laat het ons weten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meld een klacht

Een paar veelgestelde vragen

Vragen die klanten regelmatig stellen hebben we op een rijtje gezet. Met daarbij de antwoorden natuurlijk! Wij snappen dat leasen soms best lastig lijkt en het veel informatie is. Kijk eens tussen de veelgestelde vragen of bel ons voor meer informatie op 088 - 088 0525.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Over leasen

 • Wat is leasen?

  Leasing is een manier van financieren waarbij de leasemaatschappij (de leasinggever, in dit geval Multilease) normaal gesproken op specifieke aanwijzing van de toekomstige leasenemer een auto aankoopt en hem dit voor een bepaalde periode in lease geeft. De leasenemer verkrijgt dus een gebruiksrecht.

  Wat is leasen – Producten

  Multilease biedt verschillende vormen van leasen aan en heeft meerdere leaseproducten. Kijk voor een overzicht van alle leasevormen en leaseproducten.

 • Hoe werkt leasen?

  Hieronder geven we meer informatie hoe leasen werkt.

  Welke leasevormen zijn er?

  Er zijn verschillende leasevormen. Dit zijn:

   

  Wat zijn de kosten?

  De kosten voor leasen zijn een maandelijks bedrag dat de leasenemer betaalt aan Multilease. Dit kunnen de totale kosten zijn inclusief onderhoud etc., maar afhankelijk van de leasevorm die je kiest kunnen hier nog variabele (onderhouds-) kosten bijkomen.

  Bijtelling

  De fiscale kosten van het privégebruik van een auto van de werkgever is een percentage van de catalogusprijs van de auto. Dit geldt alleen als je meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt. Dit percentage is afhankelijk van hoe milieuvriendelijk de auto is en in welk jaar de auto is gaan rijden. De bijtellingspercentages lopen uiteen van 0% tot 25%. Hoeveel de bijtelling precies is, hangt af van het moment waarop voor het eerst een kenteken is afgegeven voor de auto. De exacte bijtelling voor jouw leaseauto kan Multilease je vertellen. Jouw werkgever telt per loontijdvak (bijvoorbeeld per maand als je jouw loon per maand krijgt) een evenredig deel van het voordeel bij jouw loon. Dit is de bijtelling.

 • Hoe stel ik een lease auto samen?

  Op onze website kun je zelf jouw lease auto samenstellen en de leaseprijs hiervan berekenen. Je geeft hier het gewenste merk, model, de transmissie, brandstof en carrosserievorm in. Vervolgens kies je van het gewenste model de uitvoering. Jouw lease auto maak je nog specifieker door de specifieke opties aan jouw auto te selecteren.

  Hoe kan ik een lease auto samenstellen?

  Je kunt bij het samenstellen van jouw leaseauto diverse opties selecteren, onder andere:

  • Pakketten
  • Velgen/Banden
  • Kleur
  • Bekleding
  • Infotainment
  • Airco
  • Interieur (bijvoorbeeld dimmende binnenspiegel, verwarmbare voorstoelen)
  • Exterieur (bijvoorbeeld koplampsproeiers)
  • Comfort
  • Veiligheid (bijvoorbeeld alarm)

   

  Meer informatie?

  Wil je persoonlijk advies bij het samenstellen van jouw leaseauto of meer informatie? Neem contact op met onze adviseurs.

 • Ex lease auto overnemen?

  Bij Multilease bestaat de mogelijkheid om jouw ex lease auto te kopen. Voor elke leaseauto kunnen wij een passend voorstel maken, neem hiervoor contact met ons op!

  Motorhuis

  Heb je geen lease auto maar ben je geïnteresseerd om een ex lease auto te kopen? Een deel van de ex lease auto’s bieden we te koop aan bij ons zusterbedrijf Motorhuis. Bekijk alle occasions van Motorhuis.

  Meer informatie?

  Wil je meer weten over het kopen van een ex lease auto? Neem contact op met onze adviseurs.

 • Lease auto overnemen?

  Bij Multilease bestaat de mogelijkheid om jouw leaseauto na of tijdens de contractperiode over te nemen. Voor elke leaseauto kunnen wij een passend voorstel maken, neem hiervoor contact met ons op!

  Financiering

  Via onze zustermaatschappij Motorhuis bieden wij je de mogelijkheid om de aankoop van jouw auto gespreid te betalen. Hierbij werken wij alleen met aanbieders van financieringsmaatschappijen die betrouwbaar en gerenommeerd zijn en onder toezicht staan van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Vraag vrijblijvend een aantrekkelijk voorstel aan voor jouw over te nemen auto.

  Meer informatie?

  Wil je meer weten over het overnemen van jouw lease auto? Neem contact op met onze adviseurs.

 • Welke lease voorwaarden hanteert Multilease?

  Multilease heeft algemene voorwaarden die gelden voor leasecontracten. Deze kun je bij Multilease opvragen.

  De voorwaarden die het meest worden gehanteerd zijn de Algemene bepalingen Operational Lease. Wanneer er sprake is van Netto Operational Lease of Financial Lease gelden andere voorwaarden. 

  Belangrijke voorwaarden die in de algemene bepalingen staan zijn zaken zoals de leaseprijs, gebruik van de auto, risico en schade, onderhoud en reparatie, vervangende auto, opschorting van het lease contract, voortijdige contractbeëindiging, noodhulpdienst, eindafrekening.

Bereikbaarheid Multilease

Onze belangrijkste contactgegevens op een rij:

Directe hulp bij pech en schade (24/7): 088 - 088 0570
Algemeen telefoonnummer: 088 - 088 0525

 

Vragen over uw wagenpark kunt u het beste direct stellen aan uw accountmanager of leaseadviseur. Hieronder vindt u een overzicht met de e-mailadressen van diverse afdelingen. Eventuele vragen kunt u direct aan hen mailen.

Algemene vragen: welkom@multilease.nl
Onderhoudsvragen: onderhoud@multilease.nl
Schade vragen: schade@multilease.nl
Contractbeheer: contractbeheer@multilease.nl
Inkoop: inkoop@multilease.nl
Debiteuren: debiteuren@multilease.nl
Crediteuren: crediteuren@multilease.nl