Schade melden

Voor directe hulp bij schade kun je 24/7 telefonisch contact opnemen via +31 (0)88 - 088 0570. Tijdens kantoortijden zijn de medewerkers van Multilease jou van dienst, buiten deze tijden wordt er hulp verleend door de Multilease alarmcentrale. Dit geldt voor schadegevallen in binnen- en buitenland. 

Te nemen stappen eenzijdige schade - tweezijdige schade:

Heb je schade aan de leaseauto zonder dat er een (bekende) tegenpartij bij betrokken is? Dit is een eenzijdige schade. Meld in dit geval de schade binnen 24 uur na het ontstaan of ontdekken van de schade. Dit kan online door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt de schade ook telefonisch aan ons doorgeven.

Heb je schade aan de leaseauto waar wél een tegenpartij bij betrokken is? Dit is een tweezijdige schade. We vragen je dan de volgende stappen te nemen.

  1. Vul samen met de tegenpartij het schadeaangifteformulier in en laat beide partijen het formulier ondertekenen.
  2. Maak foto's van de schade en de plaats van het ongeval.
  3. Noteer eventueel gegevens van getuigen.
  4. Meld de schade indien mogelijk direct telefonisch bij Multilease (088 - 088 0570).
    Indien dit niet mogelijk is, verzoeken wij je de schade binnen 24 uur te melden. Dit kan telefonisch of via onderstaand formulier.
     
Schade melden bij Multilease
Welke schade wilt u melden:
Eenzijdige schade
Upload vereisten
Bent u de vaste bestuurder van deze auto?
Aanhef bestuurder
Tweezijdige schade
Upload vereisten
Upload vereisten
Uw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van uw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.